TROPICARIUM ÉS OCEANÁRIUM BUDAPEST
cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.
telefon: +36-1 424-3053
e-mail: info@tropicarium.hu
nyelvek:
HUN HU
 EN
 DE
 CZ
 SK
 RU
 PL
 HR
 RO
 SR
FaceBook
tripadvisor
Twitter
 

KÖSZÖNTJÜK A "CÁPÁS ÁLLATKERT" HONLAPJÁN!

Tropicarium - a cápaakvárium a látványalagútból A Tropicarium - a "cápás állatkert", a világ minden tájáról érkező állatok hadával várja látogatóit az év minden napján. Az állatkert lakói között egyaránt megtalálhatók a lusta aligátorok, egzotikus hüllők, kétéltűek, apró majmocskák, szabadon repkedő madarak, és több ezer színes halfaj képviselője, no meg a tengerek „nehézfiúinak” számító cápák is. A rájasimogató medencében minden látogató megsimogathatja és a gondozók segítségével akár meg is etetheti a tengerek eme fenséges élőlényeit.
A cápaakvárium alatt húzódó 12 méteres látványfolyosónak köszönhetően látogatóink karnyújtásnyira csodálhatják meg a tigris-, és barna cápákat. Csütörtökönként 15 órakor kezdődik a látványos cápaetetés, melynek során a búvárok kézből etetik a ragadozókat. Az esőerdő részen, az aligátorok felett negyedóránként elered a trópusi eső.
Jöjjön el és ismerkedjen meg a cápás állatkert lakóival!
 

Jegyárak a Tropicariumba

 
Felnőtt Gyermek Csoportos felnőtt Csoportos gyermek
2.500.- Ft/Fő 1.800.- Ft/Fő 2.100.- Ft/Fő 1.600.- Ft/Fő
     
A jegyekkel kapcsolatos információkat az „Információk” menüpontban találja, a csoportok számára nyújtott programjainkat pedig a „Csoportoknak” menüpontban tekintheti meg. Ha érdekli, miként is működik a cápás állatkert: élővilágunkat részletesen bemutatjuk az „Állatvilág” menüpontban, a Tropicairum történeti és technikai hátteréről pedig az a „Rólunk” menüpontban olvashat.
 

Friss hírek

 
Cápafarkú gitárrája (Rhina ancylostoma) érkezett a Tropicariumba
Cápafarkú gitárrája (Rhina ancylostoma) érkezett a Tropicariumba
Cápafarkú gitárrája (Rhina ancylostoma) érkezett a Tropicariumba, 2016. 02. 04-től megtekinthető a...
Bővebben
Randevúzzatok a Tropicariumban
Randevúzzatok a Tropicariumban
Szenzációs ajánlatunk a "randi-jegy", mellyel a hétköznapokon 18 óra után érkező...
Bővebben
Tropicarium - Csopa közös jegy óvodás és diákcsoportoknak
Tropicarium - Csopa közös jegy óvodás és diákcsoportoknak
A nagy népszerűségnek örvendő, Csodák Palotájával közös jegy akciónk januártól márciusig újra él!...
Bővebben
     

A cápás állatkert csoportos programjai

Csoportos programok a cápás állatkertben A Tropicarium gyermekeknek és felnőtteknek szóló csoportos programok széles választékával várja látogatóit. Csoportok számára igény esetén biztosítunk magyar vagy angol nyelvű idegenvezetést. A Csodák világa program keretében a budapesti és vidéki iskolák tanulói a Tropicariumban és Csodák Palotájában fizikai és matematikai tudásra tehetnek szert játékos és izgalmas formában. A TropiKaland elnevezésű csapatépítő tréningek keretében izgalmas kalandban lehet része cégüknek.
a mai napi nyitva tartás
10:00-20:00
Pénztár zárás: 19 órakor
Hírmondó
Jelentkezzen hírlevelünkre!
Szeretne értesülni a Tropicariummal kapcso- latos hírekről, eseményekről, akciókról és kedvezményekről? Akkor iratkozzon fel hírle-velünkre! A feliratkozáskor megadott adatait az adatkezelési szabályzatunkban foglaltak sze- rint fogjuk kezelni.
E-mail:
 
Új projektet nyertünk!
"Biomanipuláció és biotechnikai módszerek alkalmazása az angolna ivarérlelésének..." Bővebben
Cápafarkú gitárrája (Rhina ancylostoma) érkezett a Tropicariumba
Cápafarkú gitárrája (Rhina ancylostoma) érkezett a Tropicariumba, 2016. 02. 04-től megtekinthető a nagy cápaakváriumban.Az RTL Híradóban  2016. 02. 04-én 18:00 órától látható egy riport érkezéséről. Bővebben