TROPICARIUM ÉS OCEANÁRIUM BUDAPEST
cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.
telefon: +36-1 424-3053
e-mail: info@tropicarium.hu
nyelvek:
HUN HU
 EN
 DE
 CS
 SK
 RU
 PL
 HR
 RO
 SR
FaceBook
tripadvisor
Twitter
 

KÖSZÖNTJÜK A "CÁPÁS ÁLLATKERT" HONLAPJÁN!

Tropicarium - a cápaakvárium a látványalagútból A Tropicarium - a "cápás állatkert", a világ minden tájáról érkező állatok hadával várja látogatóit az év minden napján. Az állatkert lakói között egyaránt megtalálhatók a lusta aligátorok, egzotikus hüllők, kétéltűek, apró majmocskák, szabadon repkedő madarak, és több ezer színes halfaj képviselője, no meg a tengerek „nehézfiúinak” számító cápák is. A rájasimogató medencében minden látogató megsimogathatja és a gondozók segítségével akár meg is etetheti a tengerek eme fenséges élőlényeit.
A cápaakvárium alatt húzódó 12 méteres látványfolyosónak köszönhetően látogatóink karnyújtásnyira csodálhatják meg a tigris-, és barna cápákat. Csütörtökönként 15 órakor kezdődik a látványos cápaetetés, melynek során a búvárok kézből etetik a ragadozókat. Az esőerdő részen, az aligátorok felett negyedóránként elered a trópusi eső.
Jöjjön el és ismerkedjen meg a cápás állatkert lakóival!
 

Jegyárak a Tropicariumba

 
Felnőtt Gyermek Csoportos felnőtt Csoportos gyermek
2.500.- Ft/fő 1.800.- Ft/fő 2.100.- Ft/fő 1.600.- Ft/fő
     
A jegyekkel kapcsolatos információkat az „Információk” menüpontban találja, a csoportok számára nyújtott programjainkat pedig a „Csoportoknak” menüpontban tekintheti meg. Ha érdekli, miként is működik a cápás állatkert: élővilágunkat részletesen bemutatjuk az „Állatvilág” menüpontban, a Tropicairum történeti és technikai hátteréről pedig az a „Rólunk” menüpontban olvashat.
 

Friss hírek

 
Húsvétkor is nyitva vagyunk,
Húsvétkor is nyitva vagyunk,
Nem is kérdés:Húsvétkor is nyitva vagyunk,10-től 20 óráig várjuk Önöket,sőt Húsvét vasárnap és...
Bővebben
Tropicarium applikáció már letölthető
Tropicarium applikáció már letölthető

Bővebben
Vasárnap is nyitva vagyunk
Vasárnap is nyitva vagyunk
Állatkertünk továbbra is az év minden napján, -vasárnap és piros betűs ünnepeken is- 10 órától 20...
Bővebben
Pizsamaparty a Tropicariumban
Pizsamaparty a Tropicariumban
Versenyt hirdetünk általános iskolai osztályok, tanulóközösségek számára. Pályázatunkban arra...
Bővebben
     

A cápás állatkert csoportos programjai

Csoportos programok a cápás állatkertben A Tropicarium gyermekeknek és felnőtteknek szóló csoportos programok széles választékával várja látogatóit. Csoportok számára igény esetén biztosítunk magyar vagy angol nyelvű idegenvezetést. A Csodák világa program keretében a budapesti és vidéki iskolák tanulói a Tropicariumban és Csodák Palotájában fizikai és matematikai tudásra tehetnek szert játékos és izgalmas formában. A TropiKaland elnevezésű csapatépítő tréningek keretében izgalmas kalandban lehet része cégüknek.
a mai napi nyitvatartás
10:00-20:00
Hírmondó
Jelentkezzen hírlevelünkre!
Szeretne értesülni a Tropicariummal kapcso- latos hírekről, eseményekről, akciókról és kedvezményekről? Akkor iratkozzon fel hírle-velünkre! A feliratkozáskor megadott adatait az adatkezelési szabályzatunkban foglaltak sze- rint fogjuk kezelni.
E-mail:
 
Új projektet nyertünk!
"Biomanipuláció és biotechnikai módszerek alkalmazása az angolna ivarérlelésének..." Bővebben